Vi boostar er talangförsörjning

Vi på Guided Talent Solutions hjälper er som kund med allt som rör trainee- och talangprogram och annan talangrekrytering. Vi är specialiserade på att starta upp och driva talangprogram och andra koncept i nära samarbete med våra kunder. Vi avlastar er med allt från rekrytering, marknadsföring och rekryteringsevent till utveckling och anpassning av själva programupplägget. Till exempel strukturerad introduktion, utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter för programdeltagarna. 

Många bolag tävlar om samma talanger. När konkurrensen är stenhård är ett strukturerat talangprogram en klok lösning för företagets talangförsörjning. Det tillför attraktionskraft och bygger varumärke, och dessutom får ni en energiinjektion in i verksamheten. Allt fler företag använder sig av talangprogram för att strategiskt rekrytera nyexaminerade toppstudenter.

Vi är målgruppsexperter!

På Guided Talent Solutions är vi experter när det kommer till målgruppen nyexaminerade techtalanger. Vi jobbar enbart med kandidater som är i början av sin karriär. Antingen är de helt nyexaminerade eller så har de jobbat något år. Vi är specialiserade på att attrahera, onboarda och utveckla dessa individer till att bli morgondagens stjärnor!

Med våra koncept får techtalangerna en perfekt brygga från skolan in i arbetslivet. Vi är en strategisk partner som tillsammans med er som kund skräddarsyr det bästa upplägget utifrån era behov.