Vi boostar er talangförsörjning

Vi på Guided Talent Solutions hjälper er som kund med allt som rör trainee- och talangprogram och annan talangrekrytering. Vi är specialiserade på att starta upp och driva talangprogram i nära samarbete med våra kunder. Vi avlastar er med allt från rekrytering, marknadsföring och rekryteringsevent till utveckling och anpassning av själva programupplägget. Till exempel strukturerad introduktion, utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter för programdeltagarna. 

Många bolag tävlar om samma talanger. När konkurrensen är stenhård är ett talangprogram en klok lösning för företagets talangförsörjning. Det tillför attraktionskraft och bygger varumärke, och dessutom får ni en energiinjektion in i verksamheten. Allt fler företag använder sig av talangprogram för att strategiskt rekrytera nyexaminerade toppstudenter.

Vill du veta mer? Välkommen att göra en intresseanmälan nedan.

Vi hjälper er med talangerna!

Guided Talent Solutions startar upp och driver talangprogram i nära samarbete med kundföretag. Vi avlastar också våra kunder med marknadsföring och rekrytering till befintliga program. Vi kan också hjälpa er med talangrekrytering utanför programupplägg.

Vi erbjuder alltid ett skräddarsytt upplägg med utgångspunkt i er verksamhet och affär.

Intresseanmälan

    * = Obligatorisk uppgift