window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-5KHX8202LL');

TraineeDagen utsålt för elfte året i rad

TraineeDagen, som är Nordens största event för traineer och traineeprogram, har för elfte året i rad sålt slut på samtliga utställarplatser. Det är Sveriges främsta företag som kommer att träffa toppstudenter från hela landet den 14 oktober.

Det är äntligen dags att hålla TraineeDagen som en fysisk mässa på Stockholm Waterfront igen. Eventet arrangeras av TraineeGuiden, som är moderbolag till Guided Talent Solutions.

Sveriges främsta företag söker nya talanger! 
Att bli trainee är ett av de mest attraktiva sätten att starta sin karriär på och nå ett toppjobb snabbt. Många av näringslivets mest ansedda ledare har börjat sin yrkesbana som traineer.

På TraineeDagen 2022 träffar omkring 550 utvalda toppstudenter rekryterare från Nordens mest populära traineeprogram. 25 av Sveriges främsta och mest attraktiva företag söker sina framtida stjärnor!

Ericsson, Volvo Group, Microsoft, Vattenfall, ABB, SEB, Scania, Capgemini, IBM och många fler toppföretag vill träffa dig som attraktiv student.

Ta ett viktigt kliv i karriären  – ansök till höstens viktigaste event – TraineeDagen!

Ansökan öppnar den 31 mars.