window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-5KHX8202LL');

Få en rolig kickstart på karriären

Genom våra talangprogram får du en sömlös övergång från studier till arbetslivet. Under programåret är du anställd som konsult av Guided Talent Solutions men arbetar ute hos någon av våra spännande kunder. Du ingår i en grupp med andra programdeltagare som arbetar hos samma kund vilket ger en fantastisk gemenskap och trygghet. Du kommer att få en gedigen onboarding och introduktion till din roll. Parallellt med att du jobbar i ditt uppdrag får du också löpande kompetensutveckling och utbildning både inom teknik och soft skills.

Vi hjälper dig att bygga ett nätverk inom organisationen med hjälp av mentorskapsupplägg, studiebesök i olika delar i verksamheten och sociala aktiviteter. Utöver den stöttning du får från kund du jobbar hos har du även en coachande konsultchef från Guided Talent Solutions. Vi kommer göra vårt yttersta för att du ska trivas riktigt bra hos din framtida arbetsgivare. Du kommer att få en unik start och en utvecklingskurva som är brant. Efter framgångsrikt avslutat program är målsättningen att du går över i anställning hos kunden.

 

 

Är talangprogram något för dig?

Vi startar nya omgångar av våra talangprogram hos olika kunder flera gånger per år. Alla roller är inom IT/Tech och vi söker vi dig som:

  • Beräknas bli klar med din examen under VT 2024.
  • Har läst kandidat-, master- eller civilingenjörsutbildning med inriktning inom datavetenskap, systemvetenskap eller annan likvärdig utbildning på universitet, högskola.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Är kunskapshungrig och har ett brinnande intresse för teknik.
  • Beskrivs av andra som driven, kommunikativ och lösningsorienterad.