En kanonstart på en karriär fylld av möjligheter!

En kickstart i ett talangprogram är ett av de smartaste sätten att starta sin karriär på. Vi på Guided Talent Solutions kommer göra vårt yttersta för att du ska trivas riktigt bra hos din framtida arbetsgivare och arbetar aktivt för att du ska vara rätt rustad för framtiden. Du får stöd för att snabbt komma in i jobbet och också löpande kompetensutveckling.

Du ingår i en gemenskap med de andra deltagarna i programmet. Vi hjälper dig att bygga ett nätverk inom organisationen med hjälp av mentorskapsupplägg, studiebesök i olika delar i verksamheten och sociala aktiviteter. Det ska vara roligt att komma ut i arbetslivet!

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Talangprogram

Ett talangprogram är ett strukturerat introduktions- och utvecklingsprogram för nyexaminerade. Det finns en tydlig plan för din uppstart och du kommer snabbt upp på banan och kan känna dig produktiv med hjälp av omfattande introduktion till den organisation du verkar i, utbildning och mentorskapsupplägg. Programmet fungerar som en brygga från dina studier in i arbetslivet och det finns en trygghet och gemenskap i att ni är en grupp som startar tillsammans.

 

Intresseanmälan    CV/Personligt brev

    * = Obligatorisk uppgift