window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-5KHX8202LL');

Perfekt brygga mellan studier och arbetsliv

NextGen Concept innebär att ett team sätts samman med både nyexaminerade techtalanger och seniora resurser med expertkompetens. Du som talang kommer att få en unik start på karriären med en senior handledare som fokuserar på att ge dig alla de rätta verktygen för att lyckas i din roll. Upplägget erbjuder en strukturerad plan för onboarding, upplärning och utbildning. Du kommer få gemenskap med andra konsulter och inbjudningar till sociala aktiviteter och events. I upplägget ingår ett coachande mentorskap med fokus på både personligt ledarskap och det dagliga arbetet. Utöver detta kommer du också att få stöttning från kunden du jobbar hos och en engagerad konsultchef från Guided Talant Solutions- allt för att du ska få en så bra start som möjligt!

Under uppdraget är du anställd som konsult av Guided Talent Solutions men arbetar ute hos någon av våra kunder. Efter framgångsrikt avslutat uppdrag är målsättningen att du går över i anställning hos kunden.

 

Är NextGen Concept något för dig?

Vi startar löpande NextGen Concept under året hos våra kunder. Om du vill få en drömstart på karriären och nedan passar in på dig kan du vara vår nästa stjärna!

  • Beräknas bli klar med din examen under VT 2024 eller har tagit examen inom de 2 senaste åren.
  • Har läst kandidat-, master- eller civilingenjörsutbildning med inriktning inom datavetenskap, systemvetenskap eller annan likvärdig utbildning på universitet, högskola eller yrkeshögskola.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Är kunskapshungrig och har ett brinnande intresse för teknik.
  • Beskrivs av andra som driven, kommunikativ och lösningsorienterad.